Sim Radenci

Urejanje zunanjih površin

Dobava in postavitev ograjnih sistemov in montažnih objektov

Dobava in postavitev ograjnih sistemov in montažnih objektov

Ponujamo celovite rešitve za dobavo in montažo različnih vrst ograjnih sistemov ter montažnih objektov. Naša ponudba vključuje panelne ograje, pletene mrežne ograje, zidane ograje, okrasne ograje in montažo manjših objektov. Z našimi storitvami vam zagotavljamo varnost, estetiko in funkcionalnost v različnih okoljih.

 • Panelne ograje: Hitra in zanesljiva rešitev za vzpostavitev zasebnosti in varnosti. Panelne ograje združujejo trdnost, estetiko ter enostavno montažo.
 • Pletene mrežne ograje: Izdelane iz visokokakovostnih kovinskih elementov, pletene ograje so trpežne in idealna izbira za tiste, ki iščejo funkcionalnost in estetiko.
 • Zidane ograje: Gradimo trajne in trdne ograje iz visokokakovostnih materialov, kot so zidaki, kamen in beton. Klasična in čvrsta oblika, primerna za različne objekte.
 • Okrasne ograje: Raznolika ponudba okrasnih ograj, ki izboljšujejo videz okolice in poudarijo estetsko privlačnost objekta, hkrati pa še vedno zagotavljajo potrebno varnost.
 • Izvedba montažnih objektov: Montiramo lope, nadstreške, nezahtevni objekti,…
Kontaktirajte nas

Urejanje okolice

Storitve urejanja okolice

Podjetje se specializira za celovito urejanje okolice na različnih lokacijah. Naša storitve zajemajo:

 • Obrez živih mej, okrasnega in sadnega drevja: Skrbimo za redno obrezovanje živih mej, okrasnega in sadnega drevja, kar ohranja njihovo zdravje in privlačnost.
 • Urejanje okolice: Naša ekipa se ukvarja z raznolikimi storitvami za urejanje okolice, vključno z dobavo in razgrnitvijo zemlje, utrjevanjem podlage in sejanjem travnega semena. Poskrbimo za trajno, trdno in estetsko privlačno okolico.
 • Dobava in zasaditev okrasnega drevja in grmičevja: Ponujamo storitve dobave in zasaditve okrasnega drevja ter grmičevja, pri čemer skrbimo za izbor rastlin, ki se harmonično vklapljajo v okolje.
 • Podiranje dreves in odvoz lesa: Varno in strokovno izvajamo podiranje dreves ter odstranjevanje lesa, s čimer ohranjamo urejenost okolice in preprečujemo morebitne nevarnosti.
Storitve urejanja okolice

Manjša gradbena dela

Storitve gradbenih del

Storitve gradbenih del

Podjetje se ukvarja z raznolikimi dejavnostmi na področju gradbenih del, kjer zagotavljamo visoko kakovostne rešitve za naše stranke. Naše storitve zajemajo:

 • Polaganje robnikov in tlakovanje dvorišč: smo strokovnjaki za polaganje robnikov in tlakovanje dvorišč. Naša ekipa se ukvarja z ustvarjanjem privlačnih in funkcionalnih zunanjih površin, ki so trpežne in estetsko dovršene.
 • Polaganje keramike: izvajamo polaganje keramičnih ploščic v notranjih prostorih, kar vključuje natančno namestitev in oblikovanje tal ter sten. Naša ekipa zagotavlja visoko kakovostno izvedbo, ki izpolnjuje estetske in funkcionalne zahteve strank.
 • Izgradnja betonskih plošč: specializirani smo za izgradnjo betonskih plošč za različne namene, vključno s potmi, parkirišči in drugimi površinami. Naše betonske konstrukcije so trdne, varne in vzdržljive.
 • Dobava in vgradnja manjših čistilnih naprav: ponujamo storitve dobave in vgradnje manjših čistilnih naprav, ki so ključne za ohranjanje čiste in zdrave okolice. Skrbimo za pravilno namestitev, da se zagotovi učinkovito čiščenje odpadnih voda.
 • Izdelava montažnih predelnih sten in stenskih oblog: specializirani smo za izdelavo montažnih predelnih sten in stenskih oblog, ki omogočajo prilagodljive notranje postavitve in izboljšajo funkcionalnost prostorov.
Kontaktirajte nas

Obnova kopalnic in sanitarij

Storitev obnove kopalnic in sanitarij je namenjena strankam, ki želijo prenoviti in osvežiti svoje obstoječe kopalnice ter sanitarije. Gre za zahteven poseg, ki se ga redko lotimo, vendar je ključnega pomena, da je izveden premišljeno in strokovno. Ponujamo celovito rešitev za vašo obnovo kopalnice v izjemno kratkem času, s čimer vam olajšamo celoten proces.

Naše storitve obnove kopalnic vključujejo:

 • Izmer in načrtovanje: naša ekipa izvede natančno izmero vaše kopalnice in pripravi načrt za obnovo. Sodelujemo z vami pri določitvi vaših želja in potreb.
 • Dobava materiala: poskrbimo za dobavo visokokakovostnega materiala, ki bo uporabljen pri obnovi. Naše sodelovanje s priznanimi dobavitelji nam omogoča, da zagotovimo najboljše materiale za vaš projekt.
 • Obnova vodovodnih in kanalizacijskih inštalacij: dotrajane vodovodne in kanalizacijske inštalacije zamenjamo s sodobnimi in zanesljivimi rešitvami, ki zagotavljajo učinkovito delovanje in preprečujejo morebitne težave v prihodnosti.
 • Dobava sanitarne opreme: ponujamo vam pestro izbiro sanitarne opreme, vključno z umivalniki, tuši, stranišči, pipami in drugimi elementi, ki bodo ustrezali vašim željam in estetskemu okusu.
 • Obnova na ključ: naša ekipa prevzame odgovornost za vse faze obnove, od začetka do konca. Zagotavljamo, da bo vaša kopalnica obnovljena na ključ, brez nepotrebnih skrbi za vas.
Obnova kopalnic in sanitarij
Inštalacije v gradnjah

Inštalacije v gradnjah

Naš segment inštalacij v gradnjah je osredotočen na zagotavljanje celovite rešitve za inštalacije v novih gradbenih projektih. Naša storitev zajema dobavo materiala in izvedbo vodovodnih in kanalizacijskih inštalacij, kar vključuje:

 • Dobava materiala: ponujamo širok nabor visokokakovostnih materialov za vodovodne in kanalizacijske inštalacije, ki so potrebni za gradnjo novih objektov. Materiali, ki jih uporabljamo, so skrbno izbrani in ustrezajo najvišjim standardom.
 • Vodovodne inštalacije: naša izkušena ekipa skrbi za strokovno izvedbo vodovodnih inštalacij. To vključuje namestitev cevi, priključkov, pipe, bojlerjev in vsega, kar je potrebno za zagotavljanje učinkovitega oskrbovanja z vodo v vašem novem objektu.
 • Izgradnja kanalizacijskega sistema: omogočamo tudi dobavo materiala in izgradnjo kanalizacijskega sistema v objektih. Skrbimo za pravilno postavitev cevi, jaškov, črpalk in drugih komponent, ki omogočajo varno odvajanje odpadnih vod.
Kontaktirajte nas
Povzetek košarice
Zapri
Nazaj na vrh